Stevast Baas & Groen Vastgoed logo

Stevast Baas & Groen Vastgoed B.V.

Cornusbaan 55
2908 KB Capelle aan den IJssel
010-4523802
www.stevastbaasengroen.nl

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in dit plan, dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het contactformulier. Wij houden u dan met nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Olsthoorn makelaars logo

Olsthoorn makelaars

Santiagosingel 1
2548 HN Den Haag
070 308 46 56

Frisia makelaars logo

Frisia makelaars

Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
070 342 01 12

NEXTHome logo

NEXTHome

Oost-Voorstraat 75
3262 JH Oud-Beijerland
0186 74 57 72

Veelgestelde vragen

Parkrijk de Wilgen ligt in het hart van de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten op nabije afstand van Rijswijk, Den Haag en Rotterdam.

De woningen zijn ruim en compleet met een oppervlakte van circa 125 m2 tot 150 m2. De woningen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en elke woning heeft de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer op de 2e verdieping. De stadsvilla’s hebben in de basis een 4e slaapkamer op de 2e verdieping.

De vrij-op-naamprijzen van dit project zijn vastgesteld. Vooruitlopend op het Presale event kunt u de prijzen online raadplegen in de interactieve kaart.
Hieronder treft u de bandbreedte aan per woningtype:

  • Verandawoningen € 419.000 – € 440.000
  • Hofwoning € 389.000 – € 425.000
  • Stadsvilla € 454.000 – € 489.000

 

Ja, de woningen in Parkrijk De Wilgen worden geleverd inclusief keuken met Siemens apparatuur, de badkamer en het toilet worden voorzien van sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hans Grohe.

De woningen zijn voorzien van complete keuken. Kopers kunnen bij de keukenshowroom Eigenhuis Keukens terecht om de keuken naar eigen smaak verder in te richten.

De koper wordt de mogelijkheid geboden om de keuken casco op te leveren.

De badkamer en toiletruimten worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Kopers kunnen bij de geselecteerde showrooms van Dura Vermeer terecht om de badkamer en toilet naar eigen smaak in te richten.

Voor informatie over het aankooptraject verwijzen wij naar de pagina waar dit uitgebreid wordt uitgelegd.

De presale periode start met het pre-sale event op zaterdag 5 oktober. Op dit event kom je meer te weten over de huizen en leer je de teamleden kennen. Tijdens het presale event is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek bij NEXTHome. Wil je een huis in Parkrijk De Wilgen reserveren? Dan is het zaak zo snel mogelijk bij NEXTHome aan tafel te komen voor het kennismakingsgesprek.

Het belangrijkste is dat u een kennismakingsgesprek heeft gehad bij NEXTHome. Tijdens het presale event kunt u direct een afspraak maken met één van de aanwezige medewerkers van NEXTHome. Aan het einde van dit kennismakingsgesprek kunnen er drie uitkomsten zijn:

  1. Je wacht de start verkoop af, en schrijft je dan eventueel in.
  2. Je kunt je opgeven als voorrangskandidaat. Hiermee krijg je voorrang bij woningtoewijzing na de start verkoop op mensen die geen voorrangskandidaat zijn.
  3. Je kunt één van de woningen van jouw keuze reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst.

Meer informatie over de voordelen van het zijn van een voorrangskandidaat vind je in het aankooptraject. In het aankooptraject laten wij zien welke stappen je gaat nemen bij het kopen van een huis in Parkrijk De Wilgen.

Als je een kennismakingsgesprek hebt gehad bij NEXTHome, heb je de keuze gehad om een woning te reserveren of om aan te melden als voorrangskandidaat. Indien de woning van je voorkeur nog niet is gereserveerd, zal na de start verkoop de woning worden toegewezen. Hierbij hebben de voorrangskandidaten voorrang op mensen zonder voorrang.

NEXTHome is specialist op het gebied van nieuwbouwhypotheken. Dag in, dag uit begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. De hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. NEXTHome is een onafhankelijk tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Na de start verkoop worden de beschikbare woningen toegewezen. Wij wijzen toe op basis van maximale spreiding en zoveel mogelijk op eerste en tweede voorkeur. Uiteraard kunnen wij alleen woningen toewijzen die nog niet gereserveerd zijn. Tijdens de presale periode is het namelijk mogelijk om een woning te reserveren. Tevens wijzen wij je erop dat er kandidaten kunnen zijn met een voorrangsbewijs. Tijdens de presale periode is het mogelijk om voorrangskandidaat te worden. Voorrangskandidaten hebben tijdens de toewijzing voorrang op kandidaten zonder voorrangsbewijs.

Tijdens de start verkoop zijn de verkooptekeningen beschikbaar.

Het moment van de start bouw is nog niet bekend. Op de start verkoop wordt een prognose afgegeven van de start bouw.

Het moment van de start bouw is nog niet bekend. Daarmee is ook het moment van opleveren nog niet bekend. Op de start verkoop wordt een prognose afgegeven van de start bouw en oplevering.

Ja zeker! RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid. De woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidsnormen. Zo hebben ze geen gasaansluiting en zijn de woningen energiezuinig. In Parkrijk krijgt deze duurzaamheidsambitie een vervolg. Naast energie wordt ook mobiliteit een belangrijk speerpunt.

De woningen in het plan Parkrijk De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming werkt comfort verhogend in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen. Het gehele duurzaamheidsysteem is in de koopsom begrepen.

De maatvoering van de voor- en achtertuin is per woningtype verschillend. De situatietekening is aanwezig bij het Presale Event. De kaveloppervlaktes op de prijslijst zijn voorlopige oppervlaktes en zullen na oplevering kadastraal worden nagemeten.

Bij oplevering van de woningen zijn de voortuinen ingericht.

Op de impressies van de woningen is de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

De straatnamen zijn nog niet bekend. Bij het verkrijgen van de omgevingsvergunning zal de gemeente de straatnamen en huisnummers bekend maken.

In Parkrijk wordt ingezet op een parkeernorm van 1.3 per huishouden. Voetgangers en fietsers krijgen meer ruimte. De inrichting van de wijk krijgt een kindvriendelijke uitstraling met autoluwe straten.

Nee. Het is niet mogelijk om een extra parkeerplaats in het openbaar gebied toe te wijzen aan bewoners van De Wilgen.
Het parkeren vindt plaats in openbaar gebied, met uitzondering van de bouwnummers 37 t/m 43, zoals op de situatietekening is aangegeven. De woningen met bouwnummers 37 t/m 43 hebben een opstelplaats op het eigen kavel. Voor deze parkeerplaats geldt een instandhoudingsverplichting conform de akte van levering. De overige woningen parkeren in het openbaar gebied. Er wordt 1,3 parkeerplaats per woning aangelegd. Waarvan 0,3 parkeerplaats bedoeld is voor bezoekers parkeren.

De ambitie is om door de hele wijk, op loopafstand van de woningen, opstelplaatsen voor deelauto’s te realiseren. Deze deelauto’s kunnen door de bewoners worden gebruikt. U levert hiermee samen met uw buurtgenoten een bijdrage aan de duurzaamheid van RijswijkBuiten en een autoluw Parkrijk.

In de toekomst komen naast de opstelpunten ook een aantal mobiliteitsfuncties en andere voorzieningen. Dit zijn de zogenaamde mobipunten.
Hierbij kan naast de deelauto gedacht worden aan deel- E-bikes, deelfietsen, en bakfietsen maar ook een bushalte. Op korte termijn wordt een proef gelanceerd.

Uit recent onderzoek dat wij hebben laten uitvoeren voor het project De Wilgen is gebleken dat wij onder de norm van de stikstoftoename blijven.
De uitkomst van het onderzoek moet nog bevestigd worden door het bevoegd gezag.